نوع فایل: power point قابل ویرایش 27 اسلاید قسمتی از اسلایدها: پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند. همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذ .
تا دیر نشده کن مواد ,غذايي ,مواد غذایی ,انواع روشهای ,پاورپوینت انواع ,پاورپوینت انواع روشهای منبع
درباره این سایت